Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een branchetemplate en implementatiemethodiek kunnen ontwikkelen, speciaal gericht op een plaatverwerkend bedrijf . U zult uw proces als plaatwerker direct herkennen in onze software. Ook is het pakket, dankzij deze template, al volledig toegespitst op uw type bedrijf en is Ridder iQ daarnaast dynamisch genoeg om zelf aanpassingen te maken. Middels een speciaal voor de plaatwerk ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen de branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Volledig geautomatiseerd met Ridder iQ

Of u nu snij en/of zetwerk levert, misschien wel dieptrekt of kunststof plaatmateriaal verwerkt, Ridder iQ past als een plaatje. Wij zijn er trots op dat wij een groot gedeelte van plaatverwerkend Nederland met Ridder iQ hebben mogen automatiseren. Integreer direct CAM systemen voor het nesten van plaatwerk, zoals bijvoorbeeld WiCam, Bysoft, Radan of Trutops Fab.

Middels een directe integratie met bijvoorbeeld M.C.B. gebeuren inkopen en financiële afwikkeling vrijwel automatisch. Door middel van de real-time materiaalstatus in Ridder iQ heeft u constant inzicht in de behoefte van materiaal. Stuur papierloos uw productie aan middels Shopfloor control. Houdt constant zicht op de planning en uw capaciteit en stuur direct bij waar nodig. Zorg met Ridder iQ voor een hogere bezetting van uw machines!

Ridder iQ is dé oplossing voor plaatverwerkende bedrijven. Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Shopfloor Control

Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid om constant te sturen op basis van de actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen uw bedrijf. Een inkoper wenst immers andere informatie te zien dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Door middel van voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een grondstof binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen, Ridder iQ laat het direct visueel zien. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf in kunnen stellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


CAM integratie

Middels een directe integratie aan diverse CAM systemen kunnen nesten en gegevens voor nacalculatie terugkrijgen.


Shop Floor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.


Barcode uren

Direct inzicht in uw productie d.m.v. barcode scanners die de bewerkingen in productie registreren.


Productieplanning

Plan middels een gantt chart uw productie en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk

Neem contact op met onze specialist

Henk-Jan Hop
h.hop@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984