Wij zien in de markt een steeds grotere groei van projectmatig werkende bedrijven. Daarom hebben wij, specifiek voor deze branche, een branchetemplate en implementatiemethodiek ontwikkeld. U zult uw proces direct herkennen in onze software. Ook is het pakket, dankzij deze template, al volledig toegespitst op uw type bedrijf en is Ridder iQ daarnaast dynamisch genoeg om zelf aanpassingen te maken. Middels een speciaal voor de project gestuurde bedrijven ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen de branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Ridder iQ geënt op het projectmatig proces

Kenmerkend voor projectmatig werkende bedrijven zijn complexe, vaak langdurige trajecten met lange doorlooptijden en in het begin vaak grove budgetten in tijd en geld. Wat heeft een acceptatie van een project voor invloed op uw resources? Produceert u deels zelf of besteedt u alles uit en draagt u zelf zorg voor de assemblage? In Ridder iQ kan middels de projectmanagementmodule ieder facet van het project worden geborgd en kunt u direct sturen op basis van real-time informatie. Bouw door middel van faseringen, budgetregels en milestones uw volledige projectstructuur (WBS) op in Ridder iQ. Zie direct wat voor effect een budgetregel heeft op uw capaciteit in de toekomst.

Stuur direct op acties en milestones in de planning en zie tevens in hetzelfde scherm of u het materiaal wel op tijd geleverd krijgt. Borg documenten en e-mails in Ridder iQ. Ook kunt u zelf in Ridder iQ de volledige workflow bepalen, met Ridder iQ kunt u de standaard inrichting volledig naar eigen hand zetten.

Ridder iQ is dé oplossing voor projectgestuurde bedrijven. Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Projectplanning

Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid om constant te sturen op basis van de actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen het bedrijf. Een inkoper wenst immers andere informatie te zien dan bijvoorbeeld een projectmanager of een financieel controller.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Door middel van voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een project onder de gewenste marge te komen, Ridder iQ laat het direct visueel zien. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf in kunnen stellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


Projectmanagement

Creëer een project middels fases en budgetregels en beheer uw volledige project.


Projectplanning

Bewaak uw milestones, houdt zicht op uw resources en uw materiaalstatus.


Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan.


CAD integratie

Integreer aan uw cad-pakket en zorg er daarmee voor dat er automatisch stuklijsten worden gegenereerd.


PDM integratie

Wanneer u voor het artikelbeheer een PDM systeem gebruikt kan deze naadloos met Ridder iQ geïntegreerd worden


Service remote app

De complete (off-line) field service app voor uw service- of montage medewerkers

Neem contact op met onze specialist

Vincent Veenman
v.veenman@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984