Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een branchetemplate en implementatiemethodiek kunnen ontwikkelen, speciaal gericht op de service en installatie branche. U zult uw proces als serviceverlenend bedrijf direct herkennen in onze software. Ook is het pakket, dankzij deze template, al volledig toegespitst op uw type bedrijf en is Ridder iQ daarnaast dynamisch genoeg om te passen als een maatwerk oplossing. Middels een speciaal voor de servicebranche ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen uw branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Ridder iQ specifiek voor de service en installatie branche

Verleen ad-hoc service bij storingen, biedt servicecontracten aan en plan gemakkelijk periodiek onderhoud in. Onderhoud uw serviceobjecten en bouw historie op. Werk met meldcodes zodat u snel materialen en bewerkingen in de voorbereiding kan toevoegen. Plan u buitendienst medewerkers gemakkelijk en snel in middels de drag and drop planningsfunctionaliteit.

Stuur uw mensen op pad met het één van de belangrijkste gereedschappen, de Ridder iQ Service App. De enige offline werkende service app op de markt. Hiermee heeft u real-time inzicht in de complete historie van het object en weet u wat een collega in het verleden aan het object heeft gedaan, of wat de oplossing was voor het terugkerende probleem. Registreer gemakkelijk materialen en uren via de app en  laat de werkbon ondertekenen door uw klant. Nog voordat de monteur aan zijn terugreis begint heeft de klant de getekende werkbon al per e-mail ontvangen en heeft de binnendienstorganisatie alle gegevens voor het automatisch, maken van de factuur al ontvangen.

Ridder iQ is dé oplossing voor service verlenende bedrijven. Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Serviceplanning middels drag-and-drop.

Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid om constant te sturen op basis van de actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen het bedrijf. Een inkoper wenst immers andere informatie te zien dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Door middel van voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een onderdeel binnen moeten zijn, of heeft een type serviceobject vaak een zelfde storing, Ridder iQ laat het direct visueel zien. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf in kunnen stellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan.


Service remote app

De complete (off-line) field service app voor uw service- of montage medewerkers


Traceability

Volledige traceerbaarheid van uw koopdelen en grondstoffen gebruikt in uw complexe eindproducten.

Neem contact op met onze specialist

Robert ter Burg
r.terburg@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984