Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de verspaning hebben wij een branchetemplate en implementatiemethodiek kunnen ontwikkelen, speciaal gericht op een verspanend bedrijf . U zult uw proces als verspaner direct herkennen in onze software. Ook is het pakket, dankzij deze template, al volledig toegespitst op uw type bedrijf en is Ridder iQ daarnaast dynamisch genoeg om te passen als een maatwerk oplossing. Middels een speciaal voor de verspaning ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen de branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Volledig geautomatiseerd met Ridder iQ

Veel draai- en freesbedrijven vertrouwen dagelijks volledig op Ridder iQ. Wij denken dat dit komt doordat ons ERP systeem u niet in de weg staat, maar juist een waardevol gereedschap is. Wij beseffen hoe dynamisch en snel uw dagelijkse praktijk is. Ridder iQ biedt de mogelijkheid om zeer snel te calculeren, eventueel op basis van een eerder geproduceerd werk. Repeterend werk gaat natuurlijk nog veel sneller. Eén van de redenen van de snelheid is, is dat u volledig zelf bepaald hoe alle invoerschermen eruit zien. U hoeft niets in te voeren wat u niet gebruikt en mede hierdoor staat het systeem u dus volledig ten dienst.

Middels directe integraties met diverse leveranciers zoals M.C.B, gebeuren inkopen en financiële afwikkeling vrijwel automatisch. Door middel van de real-time materiaalstatus in Ridder iQ heeft u constant inzicht in de behoefte van materiaal. Stuur papierloos uw productie aan middels Shopfloor control. Houdt constant zicht op uw machinecapaciteit en zorg met Ridder iQ voor een hogere bezetting van uw machines!

Ridder iQ is dé oplossing voor verspanende bedrijven. Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid om constant te sturen op basis van de actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen het bedrijf. Een inkoper wenst immers andere informatie te zien dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Door middel van voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een grondstof binnen moeten zijn, of is er wellicht een capaciteitsprobleem in de toekomst, Ridder iQ laat het direct visueel zien. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf in kunnen stellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


Productieplanning

Plan middels een gantt chart uw productie en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk


Traceability

Volledige traceerbaarheid van uw koopdelen en grondstoffen gebruikt in uw complexe eindproducten.


Shop Floor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.


Barcode uren

Direct inzicht in uw productie d.m.v. barcode scanners die de bewerkingen in productie registreren.

Neem contact op met onze specialist

Martijn Lieshout
m.lieshout@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984