PDA Logistiek

Magazijnmutaties worden nogal eens met de hand beheerd. Dat wil zeggen: ze worden op een formulier bijgehouden en vervolgens in een ERP-systeem gezet. Dit werkt fouten in de hand. En, er is geen realtime verwerking, waardoor u nooit een actueel overzicht heeft van uw voorraad. Met Ridder iQ PDA Logistiek lost u deze problemen gemakkelijk op.


Voor wie?

Ridder iQ PDA Logistiek is bedoeld voor bedrijven die hun voorraadbeheer willen optimaliseren.

Hoe werkt het?
Met behulp van Ridder iQ PDA Logistiek is de voorraad eenvoudig te inventariseren. Medewerkers scannen de barcodes van het magazijn, vervolgens de barcode van het artikel en geven daarna het getelde aantal in. Zo wordt de voorraad eenvoudig geïnventariseerd, zonder papieren lijsten. Daarnaast is het mogelijk automatisch een inkoopadvies aan te maken, waardoor de hoeveelheid producten die u op voorraad hebt, altijd in overeenstemming is met de verkoop.

Artikeluitgifte op order
Met deze functionaliteit kunt u voorraadartikelen op verschillende manieren afboeken naar een order. Ook kunt u te veel gebruikte materialen weer eenvoudig terugboeken op de voorraad.

Magazijnoverboekingen
Ook is het mogelijk om met de PDA-scanner artikelen over te boeken van het ene naar het andere magazijn. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks bevoorraden van de servicebus vanuit het hoofdmagazijn of het overboeken van artikelen vanuit expeditie naar de andere magazijnen.

Ridder Webinar

23 augustus 2017
14:00
,
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Martijn Lieshout
m.lieshout@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984


Andere oplossingen

Shopfloor Control

Shop Floor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie d.m.v. barcode scanners die de bewerkingen in productie registreren.

Productieplanning

Productieplanning

Plan middels een gantt chart uw productie en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk