Shop Floor Control

Is er al gestart met de productie? Is het product al gereed? U wilt altijd een nauwkeurige en up-to-date status van uw orders. Waarin gewijzigde start- en einddata van orders zijn verwerkt. Ridder iQ Shop Floor Control biedt u een compleet geïntegreerde oplossing om uw werkvloer papierloos aan te sturen.


Voor wie?

Ridder iQ Shop Floor Control is bedoeld voor bedrijven die hun werkvloer papierloos willen aansturen en direct inzicht willen in de geplande werkzaamheden en de status van orders.

Hoe werkt het?
Ridder iQ Shop Floor Control maakt een einde aan de werkvoorbereiding op papier. Uw werkvoorbereider kan per medewerker de uit te voeren werkzaamheden tot in detail aangeven. Door het toekennen van kwaliteiten per medewerker heeft iedere medewerker eenvoudig zijn of haar uit te voeren werkzaamheden per bewerkingsregel digitaal inzichtelijk: per machine/werkplek, per startdatum/starttijd, welke bewerking hij of zij dient uit te voeren, welke materialen zijn toegekend, wat de vorige bewerking was en wat de volgende. En hij of zij kan de bijbehorende werktekening inzien. Ridder iQ Shop Floor Control verhoogt de productiviteit en verlaagt de administratiekosten. Daarnaast zijn de uren te verantwoorden op order (project, werknemer en bewerking).

Stel-en bewerktijden
In Ridder iQ Shop Floor Control zijn stel- en bewerkingstijden apart te starten. Daardoor zijn in de nacalculatie de juiste stel- en bewerkingstijden inzichtelijk. De medewerker kan ook tegelijkertijd stellen en bewerken. In dat geval wordt op basis van de voorgecalculeerde tijden de juiste verhouding op de nacalculatie geboekt.

In productie
Als een medewerker de bewerking start, dan verandert de status van de bewerkingsregel in Ridder iQ Shop Floor Control in ‘in productie’. Is een bewerking gereed of gedeeltelijk gereed, dan wordt dit gemeld. Ridder iQ verantwoordt direct de gespendeerde uren op de bewerking en order.

Stapelen
Binnen Ridder iQ Shop Floor Control is het tevens mogelijk meerdere orders met dezelfde bewerking tegelijkertijd te starten, te ‘stapelen’. Meldt een medewerker een stapel gereed, dan wordt de gespendeerde tijd op basis van de voorcalculatie automatisch, naar rato, op de betreffende orders geboekt.

Ridder Webinar

23 augustus 2017
14:00
,
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Vincent Veenman
v.veenman@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984


Andere oplossingen

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie d.m.v. barcode scanners die de bewerkingen in productie registreren.

Projectplanning

Projectplanning

Bewaak uw milestones, houdt zicht op uw resources en uw materiaalstatus.

Partijregistratie

Traceability

Volledige traceerbaarheid van uw koopdelen en grondstoffen gebruikt in uw complexe eindproducten.