Ridder iQ Workshop (tot nader orde uitgesteld!)

Sneller, efficiënter en foutloos werken? Kom dan naar onze Ridder iQ Workshop op donderdag 16 april om 12:15 uur in Harderwijk.
We beginnen met een lunch waarna u zelf achter de knoppen zit en kan ervaren welke voordelen onze ERP-software, speciaal ontwikkeld voor uw maakbedrijf, u kan bieden!

Ontdek de mogelijkheden
Onze Ridder iQ Workshop is georganiseerd voor maakbedrijven die toe zijn aan de volgende stap. Een goed geautomatiseerd bedrijfsproces is daarbij onmisbaar. Ridder Data Systems ontwikkelt en levert branchespecifieke ERP-software speciaal voor de klantordergestuurde maakindustrie. Het unieke aan deze workshop, is dat u naast een uitgebreide demonstratie ook de kans krijgt om het systeem zelf te leren kennen. Klik door het systeem heen, ontdek de verschillende modules en functionaliteiten en ervaar het gemak en de flexibiliteit waarmee u werkt binnen Ridder iQ.

Vanwege de omstandigheden met het Coronavirus, hebben wij besloten deze workshop tot nader orde uit te stellen. Nu alvast meer weten over Ridder iQ? Vraag een online demo aan of neem contact op met onze specialisten via +31 (0) 341 41 29 84 of info@ridder.nl.

Datum & tijd
16 april 2020
12:15 - 15:30

Locatie
Ridder Data Systems, Harderwijk

Aanmelden voor Ridder iQ Workshop (tot nader orde uitgesteld!)

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aantal beschikbare plaatsen: 10

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.