Webinar: Van Engineer to Order naar Configure to Order

Bij veel maakbedrijven die maatwerk leveren, is het niet meer dan normaal om voor elke order een nieuw ontwerp te maken (Engineer to Order, ook wel ETO). Een tijdrovende klus die veel druk legt op de engineeringsafdeling. Het voorbereidend proces duurt hierdoor (te) lang en kan het weken, zo niet maanden duren voor de engineeringsafdeling het product gereed heeft.

Daarbij komt dat het opnieuw ontwikkelen telkens weer een investering vraagt. Eindklanten hebben hier tegenwoordig geen tijd, geduld en budget meer voor. Ze worden steeds kritischer en veeleisender. Kortere levertijden, unieke specificaties en scherpe prijzen zijn daarom zaken waar producenten steeds meer rekening mee moeten houden.

Om bovenstaande uitdagingen aan te vliegen, stappen steeds meer maakbedrijven (gedeeltelijk) over op Configure to Order (CTO). Maar wat is Configure to Order eigenlijk? En welke voordelen brengt deze manier van werken met zich mee?

Tijdens deze webinar behandelen we bovenstaande vragen en geven we een stappenplan die je kunt volgen om de overstap te maken van ETO naar CTO. De webinar zal ca. 1 uur duren.

Duur webinar: +- 60 minuten.

INSCHRIJVEN

Datum & tijd
21 oktober 2020
09:30 - 10:30

Locatie
Online, Online