Als projectmatig bedrijf heeft u veelal te maken met complexe en vaak langdurige trajecten. Met lange doorlooptijden en in het begin vaak grove budgetten in tijd en geld. Dat geeft uitdagingen. Ridder iQ biedt de oplossing. Dankzij de branche-specifieke template is dit ERP-pakket al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Met slimme modules en integraties met andere software maken we uw pakket volledig bedrijfsspecifiek. Voor een succesvolle implementatie ontwikkelden we een implementatiemethodiek die speciaal is afgestemd op project-gestuurde bedrijven.

ERP-software voor uw bedrijf

Ridder iQ biedt inzicht, overzicht en controle. Welke invloed heeft een project op uw resources? Produceert u deels zelf of besteedt u alles uit? En voert u de assemblage zelf uit? Het ERP-pakket is geënt op het projectmatige proces van uw projectmatige bedrijf. In de module Ridder iQ Projectmanagement borgt u elk facet van uw project. Op basis van realtime informatie stuurt u bij. In Ridder iQ zet u uw volledige projectstructuur (WBS) op, aan de hand van faseringen, budgetregels en mijlpalen. U ziet direct welk effect een budgetregel heeft op uw capaciteit in de toekomst.

Ridder iQ - Projectplanning

Ridder iQ - Materiaalstatus

Realtime informatie op uw scherm

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Met dit ERP-pakket stuurt u altijd op basis van de actuele gegevens. En het mooie is: de informatie komt naar u toe. Dat betekent: nooit meer zoeken naar informatie en geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. Deze informatie is afgestemd op specifieke rollen in uw bedrijf. Want een inkoper heeft andere informatie nodig dan een projectmanager of een financieel controller.

 

Met Ridder iQ stuurt u direct op acties en mijlpalen in de planning. In hetzelfde scherm ziet u of u het materiaal op tijd binnenkrijgt. U borgt documenten en e-mails in Ridder iQ. En bepaalt zelf de volledige workflow. Kortom: u zet Ridder iQ volledig naar eigen hand, voor maximaal overzicht en rendement.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Of dreigt een project onder de gewenste marge te komen? Ridder iQ laat het direct visueel zien. Dankzij de voorwaardelijke opmaakt, werkt u heel makkelijk met kleuren. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat u dit zelf eenvoudig instelt en beheert. U bepaalt dus zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


Projectmanagement

Creëer een project middels fases en budgetregels en beheer uw volledige project.


Projectplanning

Bewaak uw milestones, houdt zicht op uw resources en uw materiaalstatus.


Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan.


CAD integratie

Integreer aan uw cad-pakket en zorg er daarmee voor dat er automatisch stuklijsten worden gegenereerd.


PDM integratie

Wanneer u voor het artikelbeheer een PDM systeem gebruikt kan deze naadloos met Ridder iQ geïntegreerd worden


Service Remote App

De complete (off-line) field service app voor uw service- of montage medewerkers

Neem contact op met onze specialist

Vincent Veenman
v.veenman@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984