In de verspaningsbranche gaat het om precisie en kwaliteit. En bovendien om snelheid en efficiency. Als u uw processen niet op orde heeft, gaat dit ten koste van de leverbetrouwbaarheid en de winstgevendheid. Ridder iQ biedt uitkomst. Dankzij de branche-specifieke template is dit ERP-pakket volledig toegespitst op uw type bedrijf. Nog bedrijfsspecifieker maken we Ridder iQ met slimme modules en koppelingen met andere software. Voor een succesvolle implementatie ontwikkelden we een methodiek die speciaal is afgestemd op de praktijk van draai- en freesbedrijven.

ERP-software voor uw bedrijf

ERP-software voor uw bedrijf

Ridder iQ is een krachtig en flexibel ERP-pakket voor uw specifieke branche en bedrijf. We ontwikkelden Ridder iQ vanuit het besef dat uw dagelijkse praktijk vraagt op snelheid, precisie en overzicht. Met Ridder iQ calculeert u zeer snel, eventueel op basis van eerder geproduceerd werk. Repeterend werk gaat natuurlijk nog sneller. Wilt u inkopen en financiële afwikkelingen automatiseren? Dat kan met directe integraties met de software van bijvoorbeeld MCB. Met Ridder iQ Shop Floor Control stuurt u uw productie volledig papierloos aan. Ook houdt u hiermee zicht op uw machinecapaciteit en controle over de bezetting van uw machines.

Ridder iQ - Materiaalstatus

Realtime inzicht in resources, capaciteit en planning

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Op basis van deze actuele gegevens kunt u op elk moment sturen en bijsturen. Dankzij de realtime materiaalstatus heeft u continu inzicht in de behoefte aan materiaal. En het mooie is: deze informatie komt naar u toe. Dat betekent: niet meer zoeken naar informatie en geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. De informatie is afgestemd op specifieke rollen in uw bedrijf. Want een inkoper heeft andere informatie nodig dan een verkoper of werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak, informatieve dashboards

Dankzij de voorwaardelijke opmaak werkt u heel gemakkelijk met kleuren. Had er al een grondstof binnen moeten zijn? Of ontstaat in de toekomst misschien een capaciteitsprobleem? Ridder iQ laat het direct visueel zien. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Het ERP-pakket is zo gebruiksvriendelijk, dat u het eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaalt dus zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules


Productieplanning

Plan middels een gantt chart uw productie en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk


Traceability

Volledige traceerbaarheid van uw koopdelen en grondstoffen gebruikt in uw complexe eindproducten.


Shopfloor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.


Barcode uren

Direct inzicht in uw productie d.m.v. barcode scanners die de bewerkingen in productie registreren.

Neem contact op met onze specialist

Martijn Lieshout
m.lieshout@ridder.nl
+ 31 (0)341 - 412 984