Havatec

Havatec

Havatec, producent van machines voor snijbloemen, koos na een blauwdrukfase voor Ridder iQ. Met Ridder iQ heeft het bedrijf echt greep op het productieproces.

Bekijk de case
Straatman b.v.

Straatman B.V.

Straatman verzorgt nieuwbouw en renovatie van balustraden, trappen en afscheidingen. Met Ridder iQ bespaart het bedrijf 1,2 FTE. op planning en werkvoorbereiding.

Bekijk de case
SYMACH

SYMACH B.V.

SYMACH, fabrikant van palletiseermachines en zakvulmachines, is onlangs overgestapt van Ridder R8 op Ridder iQ. Met Ridder iQ behaalt het Zeeuwse bedrijf een hogere efficiëntie.

Bekijk de case

Bomech B.V.

Bomech B.V. is een voorbeeld van een snelgroeiend bedrijf dat een automatiseringsslag op het juiste moment heeft gemaakt.

Bekijk de case
stam constructie

Stam Constructie

Stam Constructie merkte vanaf het begin gelijk de voordelen van Ridder iQ. Zo is het overzicht binnen het bedrijf weer terug en bespaart het honderden uren aan administratieve lasten.

Bekijk de case
ASaP

Analytical Solutions and Products B.V.

Analytical Solutions and Products B.V. (ASaP) uit Amsterdam is twee jaar Ridder iQ-gebruiker. In deze twee jaar heeft het bedrijf een enorme efficiëntieslag én kostenbesparing behaald.

Bekijk de case
Rouweler

Rouweler Las- en Machinetechniek

Rouweler beschikte in 2017 als eerste over Ridder iQ Slim. De gebruiksvriendelijkheid en snelheid van werken gaven de doorslag.

Bekijk de case
singeling b.v.

Singeling B.V.

Singeling B.V. zijn pioniers op het gebied van automatiseren. Het Zaanse metaalbedrijf ziet in Ridder iQ de werkplaatschef van de toekomst.

Bekijk de case