Straatman b.v.

Straatman B.V.

Straatman verzorgt nieuwbouw en renovatie van balustraden, trappen en afscheidingen. Met Ridder iQ bespaart het bedrijf 1,2 FTE. op planning en werkvoorbereiding.

Bekijk de case
SYMACH

SYMACH B.V.

SYMACH, fabrikant van palletiseermachines en zakvulmachines, is onlangs overgestapt van Ridder R8 op Ridder iQ. Met Ridder iQ behaalt het Zeeuwse bedrijf een hogere efficiëntie.

Bekijk de case

Bomech B.V.

Bomech B.V. is een voorbeeld van een snelgroeiend bedrijf dat een automatiseringsslag op het juiste moment heeft gemaakt.

Bekijk de case

Stam Constructie

Stam Constructie werkt sinds 2016 met Ridder iQ en merkt vanaf de eerste dag al de voordelen. Zo is het overzicht binnen het bedrijf weer terug en bespaart het honderden uren aan administratieve lasten.

Bekijk de case
ASaP

Analytical Solutions and Products B.V.

Analytical Solutions and Products B.V. (ASaP) uit Amsterdam is sinds twee jaar Ridder iQ-gebruiker. In deze twee jaar tijd heeft het bedrijf een enorme efficiëntieslag én kostenbesparing behaald.

Bekijk de case
Rouweler

Rouweler Las- en Machinetechniek

Rouweler Las- en Machinetechniek beschikt sinds juli 2017 als eerste over Ridder iQ Slim. Dé ERP-oplossing voor maakbedrijven tot 25 FTE. De gebruiksvriendelijkheid en snelheid van werken gaven de doorslag.

Bekijk de case
singeling b.v.

Singeling B.V.

Singeling B.V. zijn pioniers op het gebied van automatiseren. Het Zaanse metaalbedrijf ziet in Ridder iQ de werkplaatschef van de toekomst.

Bekijk de case