ÉÉN OPLOSSING VOOR CONSTRUCTIE.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen van constructiebedrijven. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

HAAL HET MAXIMALE RESULTAAT

Hoe behoud je als constructiebedrijf je marktpositie? En hoe bedien je de klant optimaal, ook als het gaat om kleinere seriegroottes en kortere doorlooptijden. Of je nu specialist bent in lichter of zwaarder constructiewerk, Ridder iQ ondersteunt je waar nodig. Zeg bijvoorbeeld gedag tegen het handmatig opbouwen van stuklijsten en bepaal razendsnel de kostprijs. Ridder iQ bestaat uit een zeer brede basis, zodat het naadloos aansluit op de praktijk. Daarnaast is het systeem aan te vullen met branchespecifieke modules, zodat ieder constructiebedrijf het maximale resultaat kan behalen. 
Ontdek alle branchespecifieke modules >>

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Constructiebedrijven helpen groeien

Met de ERP van Ridder zijn constructiebedrijven in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

Business Intelligence voor de maakindustrie
ERP constructie

REALTIME INZICHT IN UW VOLLEDIGE BEDRIJF

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in de gelegenheid continu te sturen op basis van de actuele gegevens. We vinden het belangrijk dat de informatie naar u toekomt. Dat betekent: niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. De informatie is afgestemd op specifieke rollen in uw bedrijf. Een inkoper wil immers andere informatie dan een verkoper of werkvoorbereider.

VOORWAARDELIJKE OPMAAK EN INFORMATIEVE DASHBOARDS

Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat u dit pakket eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaalt zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt. Zo werkt u eenvoudig met kleuren. Dit dankzij de voorwaardelijke opmaak. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? U ziet het direct visueel in Ridder iQ. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Kortom: Ridder iQ is dus heel overzichtelijk.

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software