Ontdek de ERP-software van Ridder. Vraag een demo aan!

ERP-SOFTWARE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

Binnen uw maakbedrijf spelen veel complexe processen waarvoor u verschillende systemen hanteert. Het geordend aansturen, stroomlijnen én onderhouden van die processen en systemen is lastig en tijdrovend. Bovendien is de kans groot dat u op een gegeven moment het overzicht over uw eigen organisatie verliest. ERP-software ordent en stroomlijnt die verschillende complexe processen en systemen in één programma. Hierdoor werkt u efficiënt, overzichtelijk en kostenbesparend. Doordat processen beter op elkaar afgestemd zijn, worden doorlooptijden daarnaast verkort. Een ERP-systeem is verder in staat te integreren met alle andere softwaresystemen die draaien binnen uw organisatie. Hierdoor is dubbele invoer van gegevens verleden tijd. De kans op fouten wordt hierdoor extreem verlaagd. En dat alles met één doel: het maximale halen uit uw maakbedrijf!

RIDDER IQ: VOOR ALLE MAAKBEDRIJVEN DIE EFFICIËNT EN FOUTLOOS WILLEN WERKEN.

  • Werk efficiënt
  • Verkort doorlooptijden
  • Verlaag de kans op fouten
  • Bespaar kosten
  • Stroomlijn uw processen

MAAK KENNIS.

Maak kennis met Ridder iQ: het ERP-systeem van Ridder Data Systems. Met Ridder iQ automatiseert en digitaliseert u al uw kritische bedrijfsprocessen van offerte tot factuur, van ontwerp tot bewerking. Hierdoor werkt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend. Ridder iQ beschikt over een brede basis met ondermeer een CRM-systeem, inkoop- en verkoopadministratie, calculatie, werkvoorbereiding en meer. 

UIT DE PRAKTIJK.

Ridder iQ is ontwikkeld vanuit de praktijk en gebaseerd op meer dan 30 jaar praktijkervaring. Doordat het systeem beschikt over verschillende branchetemplates, is het systeem afgestemd op uw organisatie en praktijk. Ridder iQ is geschreven op de nieuwste softwaretechnologieën en zeer flexibel. Omdat u het systeem naar eigen wens kunt inrichten, is het zeer gebruiksvriendelijk.

WAT GEBRUIKERS OVER ONZE SOFTWARE ZEGGEN

‘Doordat alle managementinformatie in Ridder iQ staat, zijn we in staat de productie foutloos aan te sturen.’

 Ruud van Es – Manager Operations
Bomech B.V.

‘Met het in gebruik nemen van de ERP-software van Ridder hebben we 1,2 FTE. kunnen besparen op planning en werkvoorbereiding. We doen hierdoor meer met het zelfde aantal medewerkers.’

Joost Kempers – Hoofd Bedrijfsbureau
Straatman B.V.

‘Ridder iQ brengt een stuk zelfredzaamheid binnen de organisatie. Iedereen kan altijd en overal bij de informatie die hij of zij nodig heeft. Ridder iQ is voor mij de werkplaatschef van de toekomst.’

Laurens Singeling – Technisch Directeur
Singeling B.V.