ECI GATEWISE VOOR MAAKBEDRIJVEN.

ECI Gatewise is de digitale snelweg die uw inkoop- en verkoopproces volledig automatiseert. Het resultaat? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en een hogere efficiency. Download de brochure via onderstaande knop voor meer informatie.

MAAKBEDRIJVEN KOMEN DICHTER BIJ ELKAAR

Bedrijven binnen de maakindustrie gaan steeds nauwer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Het zorgt ervoor dat bedrijven steeds meer inzicht hebben in de logistieke keten en efficiënter kunnen samenwerken. Een belangrijk aspect binnen deze ketenintegratie is het vraagstuk rondom automatisering. Het integreren van de verschillende ketens en automatiseren van de verschillende processen is namelijk complex wanneer dit gerealiseerd moet worden tussen meerdere bedrijven (afnemers en leveranciers). Gatewise biedt de oplossing.

Één connectie met al uw partners

Via Gatewise werkt u samen met al uw partners die aangesloten zijn op het platform via één connectie.

Bespaar enorm veel tijd

Automatiseer informatie-uitwisseling omtrent orders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie en bespaar veel tijd

Werk foutloos

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Trivest Connect
Trivest Connect

DE KRACHT VAN ECI Gatewise BIEDT GARANTIE VOOR DE TOEKOMST

De kracht van Gatewise komt voort uit de samenwerking van softwareontwikkelaars van ECI Software Solutions ERP-leveranciers Bemet, Trimergo, Ridder Data Systems, Inventive en Proteus. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat bedrijven in de maakindustrie aangesloten worden op het platform wanneer zij gebruik gaan maken van een ECI ERP-systeem. Dit waarborgt groei van het platform en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie. Daarnaast streeft ECI Software Solutions ernaar de huidige klantgroep (bestaande uit 3.000 klanten), die beschikt over een ECI ERP-systeem, op het platform aan te sluiten waardoor dit het meest gebruikte platform voor de toekomst is.

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR HET NIEUWE IN- EN VERKOOPPROCES?

En wilt u profiteren van kortere doorlooptijden, lagere kosten en een hogere efficiency?

Download onze brochure en ontdek alles over Gatewise!

Trivest Connect