Een efficiënte en foutloze ERP-implementatie doorlopen met maximaal resultaat?

ERP selectie

Een efficiënte, foutloze ERP-implementatie 

Een ERP-implementatie is een complex traject. Ondanks de toenemende kwaliteit van ERP-software, zijn er hedendaags nog veel implementatietrajecten die niet goed verlopen. En dat is niet gek. Een ERP-implementatie is namelijk meer dan het installeren van een softwarepakket alleen.

Een ERP-implementatie is een veranderingsproces. En zoals bekend bij verandering, is het managen van dat veranderingsproces erg belangrijk. Een ERP-traject raakt in de praktijk vaak alle processen binnen de organisatie en heeft daardoor ook impact op de hele organisatie. En dat gaat verder dan het functionele vlak alleen.

We hebben dit stappenplan samengesteld met onze consultants die de afgelopen 35 jaar meer dan 1200 ERP-implementaties hebben mogen uitvoeren in binnen- en buitenland. Met dit praktische stappenplan willen we je op weg helpen naar een gedegen ERP-implementatie.

Klaar voor een gedegen implementatie?

Download dan ons ERP-implementatie stappenplan. Ontdek hoe je de meest voorkomende valkuilen voorkomt en ga aan de slag met de verschillende stappen voor het optimale resultaat.

ERP selectie