ÉÉN OPLOSSING VOOR DE MACHINEBOUW.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de machinebouw. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

HET MAXIMALE RESULTAAT

Hoe behoud je als machinebouwer je marktpositie? En hoe speel je in op specifieke klantwensen, zoals een kortere doorlooptijd? Ontdek Ridder iQ. Hét ERP-systeem dat machinebouwers bijstaat in het uitvoeren van hun dagelijkse processen. Doordat Ridder iQ opgebouwd is via een branchetemplate speciaal voor de machinebouw, sluit het naadloos aan op de praktijk. Doordat het systeem naast de brede basis is aan te vullen met branchespecifieke modules ben je in staat het maximale resultaat te behalen.

Ontdek alle branchespecifieke modules >>

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Machinebouwers helpen groeien

Met de ERP van Ridder zijn maakbedrijven in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

GESCHIKT VOOR ELK TYPE MACHINEBOUWER

Of je nu specials bouwt of veel seriematig werkt: Ridder iQ is geschikt voor elk type machinebouwer. Ridder iQ is namelijk te integreren met CAD-systemen, CAM-systemen en PDM/PLM-systemen. Dat heeft als grote voordeel dat dubbele invoer van stuklijsten verleden tijd is. Bovendien bepaal je in Ridder iQ snel en simpel de kostprijs.

VOORWAARDELIJKE OPMAAK EN INFORMATIEVE DASHBOARDS

Dankzij de voorwaardelijke opmaak opmaak werk je snel en gemakkelijk met kleuren. Had een koopdeel al binnen moeten zijn? Of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Ridder iQ laat het direct visueel zien. Doordat het systeem heel flexibel en gebruiksvriendelijk is, is elke gebruiker in staat zijn eigen schermindeling te bepalen en dashboards met draaitabellen en grafieken te maken. Kortom: zie alleen wat voor jouw rol belangrijk is!