Alerts

Heeft de klant na vijf maanden eindelijk de factuur van die grote order betaald? Of is het langverwachte longlead item geleverd? Natuurlijk wilt u op de hoogte blijven wat er speelt binnen uw organisatie, ook als u onderweg bent en/of even geen toegang heeft tot uw ERP-systeem. Maak kennis met Ridder iQ Alerts: dé tool die u in staat stelt elk aspect binnen uw maakbedrijf automatisch te monitoren, zodat uw bedrijfsvoering geen hinder ondervindt van eventuele gebeurtenissen.

Wanneer een belangrijk event plaatsvindt binnen de organisatie, verstuurt Ridder iQ Alerts u automatisch alerts naar uw e-mail of smartphone, zodat u altijd op de hoogte bent van de gebeurtenis. Zo bent u in staat snel en efficiënt bij te schakelen. Ook als u even geen toegang heeft tot uw ERP-systeem.

Weet wanneer iets niet gebeurt

Via uw ERP-systeem heeft u inzicht in de zaken die zich dagelijks afspelen op de werkvloer. En dat is waardevol. U moet immers weten wat er gaande is. Maar bent u ook op de hoogte van wat niet gebeurt? Een klant die niet meer bij u inkoopt, een product dat al weken niet meer verkoopt of een project dat al een tijd op inactief staat. Allemaal waardevolle informatie die u niet altijd even snel uit uw ERP-systeem kunt halen. Ridder iQ Alerts monitort deze inactiviteit en stelt u en uw medewerkers op de hoogte.

Ontvang uw alerts per e-mail of SMS

De alerts die Ridder iQ Alerts genereert bij bepaalde gebeurtenissen, kunt u zowel via e-mail als SMS ontvangen. Bepaal daarbij wat u wilt zien, hoe u het wilt zien en welke workflow benodigd is.

Ridder iQ Alerts voor collega’s, klanten en leveranciers

Via Ridder iQ Alerts is het mogelijk non-ERP-users, klanten en leveranciers ook op de hoogte te stellen van deze alerts. Zo is het mogelijk collega’s die geen gebruik maken van ERP van bepaalde zaken op de hoogte te houden. Daarnaast kunt u uw leveranciers of klanten bijvoorbeeld ook automatisch laten weten dat ze deze week bepaalde onderdelen moeten leveren of een factuur moeten betalen volgens afspraak.

Standaard 30 alerts

Om snel aan de slag te kunnen met Ridder iQ Alerts wordt de tool geleverd met een standaard event pack, bestaande uit een 30-tal voor gedefinieerde alerts. Deze voor gedefinieerde alerts helpen u uw business draaiende te houden. De standaard alerts die meegeleverd worden, zijn:

 • Nieuw ingevoerde offerte met waarde hoger dan bedrag X
 • Uitgebrachte offertewaarde per vertegenwoordiger
 • Nieuwe toevoeging verkooporder met waarde hoger dan X
 • Verkooporderwaarde per klant
 • Verkooporderwaarde per vertegenwoordiger
 • Verkooporderwaarde per ordercategorie
 • Vervallen facturen per klant
 • Lijst met vervallen facturen
 • Vervallen factuurbedrag per vertegenwoordiger
 • Blok relatie indien kredietlimiet is overschreden
 • Lijst met vervallen inkoopfacturen
 • Inkooporders met inkoopwaarde 0
 • Bonnen waarbij nacalculatie-uren de voorcalculatie-uren overschrijden
 • Lijst met artikelen waarbij vaste verrekenprijs= 0
 • Lijst met artikelen waarbij de verkoopprijs lager is dan de inkoopprijs/vaste verrekenprijs

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast de standaard alerts, is het ook mogelijk om zelf of in samenwerking met de consultants van Ridder alerts te creëren die afgestemd zijn op uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten over Ridder iQ Alerts?

Onze specialisten staan voor u klaar op +31 341 41 29 84 of via verkoop@ridder.nl

Webinar: ‘Servitization in de maakindustrie’’

15 december 2020
10:00
Online ,Online
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Martijn Lieshout
mlieshout@ecisolutions.com
+ 31 (0)341 - 412 984


Leaflet Ridder iQ Alerts
Download

Andere oplossingen


iQ Analytics

Zonder goede managementinformatie kunt u uw maakbedrijf niet goed aansturen. Ridder iQ Analytics powered by Qlik Sense biedt de oplossing.


Elfsquad Product Configurator

Configureer uw complexe samengestelde producten snel en secuur, en neem deze direct in productie.


Transsmart Integratie

Met de logistieke verzendsoftware van Transsmart legt u de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerders en klanten. Koppel Transsmart nu met Ridder iQ.