CRM App

Wilt u onderweg nog even snel kijken welke afspraken waar gepland staan? Of wilt u tussen de vergaderingen door nagaan welke taken u nog moet afhandelen? Het kan met de Ridder iQ CRM app. Hiermee heeft u de afspraken, taken en relaties overal en altijd bij de hand.


Handige app voor buitendienstmedewerkers
De Ridder iQ CRM-app is bedoeld voor uw medewerkers die onderweg toegang willen tot de gegevens in Ridder iQ Relatiebeheer. Op mobiele telefoon of tablet.

Zo werkt de Ridder iQ CRM app

In de Ridder iQ CRM app heeft u alle afspraken altijd bij de hand en ziet één oogopslag welke taken al zijn volbracht en welke nog openstaan. Ook heeft u inzicht in de gegevens van relaties en andere contactpersonen. Afspraken en taken kunt u direct opvolgen. Met één druk op de knop belt of mailt u uw relaties. Plan uw route via Google Maps. Inloggen gaat veilig en eenvoudig met uw vingerafdruk.

Wilt u de Ridder iQ CRM app testen?

De Ridder iQ CRM app is vooralsnog alleen verkrijgbaar voor iPhone-gebruikers. De app is beschikbaar in de appstore. Wilt u de voordelen van de Ridder iQ CRM app graag eerst zelf ervaren? Neem dan even contact op met Ridder Data Systems. U ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord. Ook vertellen we u graag meer over het gebruik en de kosten. En besluit u tot aanschaf? Dan installeert onze technische dienst een connector die Ridder iQ Relatiebeheer veilig verbindt met de CRM app.

 

Avondwebinar: Automatiseer uw maakbedrijf in vijf dagen

18 november 2020
19:00
Online ,Online
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Laurens Verbree
lverbree@ecisolutions.com
+ 31 (0)341 - 412 984


Ridder iQ CRM App
Download

Andere oplossingen

Service App

Service Remote App

De complete (offline) field service app voor uw service- of montage medewerkers.

Shopfloor Control

Shopfloor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg realtime inzicht in de status van de lopende bewerkingen.

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie met barcode-scanners die de bewerkingen in productie registreren.