Financiële integratie

Uw klanten waarderen u om uw betrouwbaarheid, ten aanzien van uw levertijden bijvoorbeeld. U stuurt op uw beurt graag tijdig facturen uit, zodat u ook tijdig betaald wordt voor uw diensten. En u verwerkt dit alles graag correct in uw administratie. Terwijl boekhouden niet uw corebusiness is. Daarom biedt Ridder iQ integraties met diverse boekhoudpakketten, zodat u met minimale boekhoudkennis maximaal resultaat behaalt.

Dé financiële oplossing voor maakbedrijven
De geïntegreerde boekhoudpakketten van Ridder iQ zijn bedoeld voor maakbedrijven die behoefte hebben aan een efficiënte en vloeiende oplossing op maat voor hun financiële administratie.

Zo werkt Ridder iQ Financiële Integratie

Ridder iQ Financiële Integratie verzorgt de complete financiële administratie in zowel Ridder iQ als in uw boekhoudsysteem. Met deze module wordt uw financiële administratie gevoed met gegevens uit Ridder iQ. U definieert in Ridder iQ zelf het boekingsschema, verkort of uitgebreid. Dit zorgt voor export van de journaalposten uit Ridder iQ naar uw boekhoudpakket. In dit pakket verzorgt u de financiële administratie, BTW-aangifte en contacten met banken. De openstaande posten en kredietlimieten worden overgeheveld naar Ridder iQ. Hierin voert u uw debiteurenbeheer uit.

De voordelen: nooit meer handmatig data invoeren. De nadruk komt te liggen op controle. Ridder iQ Financiële Integratie is bedoeld voor maakbedrijven die behoefte hebben aan een efficiënte en vloeiende oplossing op maat voor hun financiële administratie.

Handelingen vanuit Ridder iQ naar uw boekhoudsysteem
De module realiseert diverse handelingen vanuit Ridder iQ naar uw boekhoudsysteem. Denk aan het journaliseren van onder meer verkoopmutaties, inkoopmutaties, voorraadmutaties en OHW-mutaties.

Synchronisatie van gegevens
Debiteuren en crediteuren worden tussen beide systemen gesynchroniseerd. Ook vindt de terugkoppeling plaats van de openstaande posten op factuurniveau naar Ridder iQ.

Ridder iQ Financials

Ridder biedt sinds kort ook een eigen financiële oplossing voor maakbedrijven: Ridder iQ Financials. Ridder iQ Financials is dé financiële basis onder uw ERP systeem. Met dit boekhoudpakket heeft u inzicht in gedetailleerde financiële informatie voor meer grip op uw maakbedrijf. Meer weten? Bezoek dan de productpagina.

MEER WETEN

 

Avondwebinar: Automatiseer uw maakbedrijf in vijf dagen

18 november 2020
19:00
Online ,Online
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Martijn Lieshout
mlieshout@ecisolutions.com
+ 31 (0)341 - 412 984


Leaflet Ridder iQ Financiële integratie
Download

Andere oplossingen

CAM integratie

CAM integratie

De integratie van Ridder iQ met uw CAM-systeem zorgt voor kloppende calculaties, kortere orderdoorlooptijden, een efficiënte inzet van capaciteit en minder afval.

PDM integratie

PDM integratie

Gebruikt u een PDM- of een PLM-systeem voor artikelbeheer? Dankzij integratie met Ridder iQ werkt u nóg efficiënter en met een minimale foutkans.

CAD integratie

CAD integratie

Dankzij integratie met diverse CAD-systemen bereikt u kortere orderdoorlooptijden, een efficiëntere machinecapaciteit en minder afval.