iQ Analytics

Als manager heeft u natuurlijk de juiste informatie nodig, om op basis daarvan te sturen en bij te sturen en beslissingen te nemen. Zonder kwalitatief goede en actuele managementinformatie kunt u uw maakbedrijf niet goed aansturen, met alle risico’s van dien. Ridder iQ Analytics powered by Qlik Sense biedt de oplossing.

Module voor managementinformatie
Ridder iQ Analytics powered by Qlik Sense is een totaaloplossing voor het verkrijgen van managementinformatie. Het in Ridder iQ geïntegreerde systeem Qlik Sense dient voor het uitvoeren van query’s, het maken van analyses, bekijken van rapportages en navigeren door middel van dashboards. Kortom: een krachtige en slimme tool voor uw maakbedrijf.

Managementinformatie grafisch inzichtelijk
Ridder iQ Analytics maakt gebruik van de bestaande data binnen Ridder iQ, of van andere aan Ridder iQ gekoppelde bronnen. De module biedt inzicht in de hoeveelheid informatie die binnen uw organisatie beschikbaar is en maakt deze informatie grafisch inzichtelijk, op ieder gewenst organisatieniveau. Zo beschikt uw bedrijf snel over de juiste informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Inzoomen naar onderliggende gegevens

Deze managementinformatie kan worden getoond met behulp van bijvoorbeeld grafieken, draaitabellen en andere grafische overzichten. Een sterk punt van Ridder iQ Analytics is dat u direct in het getoonde dashboard kunt inzoomen op de onderliggende gegevens die bekend zijn in Ridder iQ of daaraan gekoppelde bronnen.

Flexibiliteit voorop

Ridder iQ Analytics is een selfsservicerapportage en visualisatietool die door iedereen kan worden gebruikt. Ook zonder ICT-achtergrond is het nu eenvoudig om mooie visualisaties te bouwen. U kunt eenvoudigweg grafieken slepen en plaatsen, gevoed door uw eigen data. Flexibiliteit staat voorop!

Ontdek de standaard Ridder iQ Analytics Dashboards

Om snel en simpel het maximale uit Ridder iQ Analytics te halen, zijn er een aantal standaard dasboards ontwikkeld die u simpel en snel helpen bij het verwerken en analyseren van uw data. Deze dashboards hebben betrekking op CRM, inkoop, verkoop, voorraad, HR, ordercalculatie en service. Wilt u meer informatie over deze dashboards? Download onderstaande brochures of neem contact op met één van onze specialisten.

Ridder iQ Analytics Revenue Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics CRM Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics Inkoop Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics Offer Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics Stock Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics HR Employee Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics Order Calculation Dashboard – Download
Ridder iQ Analytics Service Dashboard – Download

Avondwebinar: Automatiseer uw maakbedrijf in vijf dagen

18 november 2020
19:00
Online ,Online
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Vincent Veenman
vveenman@ecisolutions.com
+ 31 (0)341 - 412 984


Leaflet Ridder iQ Analytics
Download

Andere oplossingen

Scan Sys

Scan Sys

Scan en herken data op diverse documenten, waaronder inkoopfacturen, voor een snelle controle.

Liquiditeits prognose

Liquiditeitsprognose

Liquiditeitsprognoses zijn cruciaal voor elk bedrijf. Met één druk op de knop heeft u inzicht in uw situatie, over de projecten of over het hele bedrijf.

Financiële Integratie

Financiële integratie

Ridder iQ integreert bi-directioneel en realtime aan diverse boekhoudpakketten. U bent vrij in het bepalen van uw boekingsschema.