ÉÉN OPLOSSING VOOR PLAATWERK.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de plaatwerkbranche. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

Ridder iQ Slim

HAAL HET MAXIMALE RESULTAAT

Binnen de plaatbewerking speelt automatisering een belangrijke rol. Voor een efficiënt en goed lopend proces is een ERP-systeem onmisbaar. Ridder iQ ERP-software is speciaal ontwikkeld voor de plaatverwerkende industrie. Een groot deel van plaatverwerkend Nederland maakt al gebruik van onze software. Ridder iQ bestaat namelijk uit een brede basisopzet die naadloos aansluit op plaatverwerkende processen en integreert met CAM-systemen als WiCam, Bysoft, Radan of Trutops Fab. Daarnaast is Ridder iQ aan te vullen met branchespecifieke modules, zodat het systeem perfect is afgestemd op de praktijk en zo het maximale resultaat wordt behaald.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Integreert met andere software

Integreer Ridder iQ met CAD, CAM, boekhoudpakketten of leveranciers als MCB.

REALTIME INZICHT IN RESOUCRCES, CAPACITEIT EN PLANNING

Met Ridder iQ heb je altijd realtime inzicht in resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Daarbij vinden we het belangrijk dat informatie naar je toekomt, afgestemd op rol binnen de organisatie. Dus had er al een grondstof binnen moeten zijn? Of dreigt een order onder marge te komen? Ridder iQ laat het direct zien. Doordat het systeem flexibel en gebruiksvriendelijk is, stem je het simpel en snel af op jouw informatiebehoefte.

IMPLEMENTATIE DOOR SPECIALISTEN UIT DE PRAKTIJK

Ridder iQ voor plaatbewerkers wordt volledig geïmplementeerd door Wintheon dat onderdeel is van de Ridder Group. Wintheon is specialist op het gebied van het optimaliseren en automatiseren van kritische bedrijfsprocessen in de plaatverwerkingsindustrie. Zo heeft het speciale software ontwikkeld voor onder andere CAM-applicaties en urenmanagement speciaal gericht op de plaatbewerking. Het doorvoeren van deze functionaliteit in de Ridder iQ-software zorgt ervoor dat Ridder iQ nóg beter aansluit op uw praktijk.

Ridder iQ Slim

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software