ÉÉN OPLOSSING VOOR PROJECTMATIGE BEDRIJVEN.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor projectmatig werkende bedrijven. Zo werkt u efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

HET MAXIMALE RESULTAAT

Als projectmatig bedrijf heeft u veelal te maken met complexe en vaak langdurige trajecten. Langer doorlooptijden en vaak grove planningen en budgetten in het beginstadium zijn daarbij niet vreemd. Ridder iQ biedt overzicht en controle. Welke invloed heeft een project op uw resources? Produceert u deels zelf of besteed je alles uit? En voert u de assemblage zelf uit? Het ERP-pakket is geënt op het projectmatige proces van uw projectmatige bedrijf waarin u onder andere een volledige Work Breakdown Structure (WBS) opbouwt aan de hand van faseringen, budgetregels en mijlpalen. Zo ziet u direct wel effect een budgetregel op de capaciteit heeft in de toekomst.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Houd grip op de projectmarge

Met de ERP van Ridder zijn maakbedrijven in staat grip te houden op projectmarges.

Project ERP

STUREN OP BASIS VAN REALTIME INFORMATIE

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Met dit ERP-pakket stuurt u altijd op basis van de actuele gegevens. En het mooie is: de informatie komt naar u toe. Dat betekent: nooit meer zoeken naar informatie en geen rapporten meer uitdraaien, maar live-informatie op uw scherm. Deze informatie is afgestemd op specifieke rollen in uw bedrijf. Want een inkoper heeft andere informatie nodig dan een projectmanager of een financieel controller.

ZET HET SYSTEEM VOLLEDIG NAAR EIGEN HAND

Met Ridder iQ stuurt u direct op acties en mijlpalen in de planning. In hetzelfde scherm ziet u of u het materiaal op tijd binnenkrijgt. U borgt documenten en e-mails in Ridder iQ. En bepaalt zelf de volledige workflow. Kortom: u zet Ridder iQ volledig naar eigen hand, voor maximaal overzicht en rendement.

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software