RIDDER IQ ERP VOOR MAAKBEDRIJVEN.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de klantorder gestuurde maakindustrie. Met dit ERP-systeem werken maakbedrijven efficiënt, foutloos en kostenbesparend. Download de brochure en ontdek de vele voordelen.

Automatisering

IN DE BASIS AL COMPLEET

De basismodule van Ridder iQ heeft al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat het systeem uit een heel compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, inkoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, voorraadadministratie, urenadministratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. We bieden bovendien een aantal branche-specifieke modules, waarmee het systeem perfect aansluit op uw specifieke bedrijf. Ridder iQ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Vlaams, Frans en Duits.

INFORMATIE KOMT NAAR U TOE

In Ridder iQ krijgt u realtime informatie voorgeschoteld, op basis van een rol, een functie of een specifieke gebruiker. U hoeft dus niet meer zelf op zoek naar informatie. U maakt zelf gemakkelijk overzichten en dashboards met informatie die voor u relevant is.

Dankzij voorwaardelijke opmaak maakt u informatie gemakkelijk inzichtelijk. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Of heeft u onvoldoende resources tot uw beschikking? Ridder iQ maakt het direct visueel inzichtelijk voor u. Dit werkt zo gebruiksvriendelijk dat de meeste gebruikers de module gemakkelijk zelf instellen en beheren.

Ridder iQ ERP-software
Ridder iQ

Bedrijven helpen groeien

Met de ERP-software van Ridder zijn maakbedrijven in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

STUREN OP BASIS VAN REALTIME INFORMATIE

De ERP-software van Ridder integreert bi-directioneel met de Business Intelligence software van Qlik. Met Qlik maakt u snel en simpel analyses en rapportages, zodat u in staat bent beslissingen te maken op basis van betrouwbare, realtime data. Dat is een groot voordeel boven traditionele rapportontwerpers. Natuurlijk kunt u binnen Ridder iQ ook draaitabellen maken: gegroepeerde overzichten waarop u snel berekeningen loslaat. Analyses die u vaker gebruikt, slaat u met één druk op de knop op, zodat u ze later weer kunt gebruiken met bijgewerkte actuele informatie.

Ridder iQ ERP-software
Ridder iQ ERP-software

BEPAAL ZELF UW SCHERMINDELING

Binnen Ridder iQ bepaalt u zelf hoe u een scherm indeelt en wat voor informatie er staat of moet worden ingevoerd. Op bedrijfs-, rol- en zelfs gebruikersniveau. Informatie die u niet gebruikt, voert u dus niet in. Ridder iQ is daarbij heel compleet en branche-specifiek. Toch zijn er altijd bedrijfsspecifieke zaken die nu in een Excelbestand staan, maar die u ook graag in het ERP-systeem borgt. Denk aan data over het vernieuwen van het rijbewijs van medewerkers of aan complexere zaken, zoals data van externe keuringsinstanties die u misschien aan een serviceobject wilt koppelen en kenbaar wilt maken aan uw servicemonteurs op de Ridder iQ Service app. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Dat sluit aan bij onze visie over connectivity: Ridder iQ als centraal punt in uw organisatie.

 

BEPAAL UW EIGEN WORKFLOW

De meeste bedrijven passen naadloos in de standaard van ons ERP-systeem. Dit dankzij de branchetemplates die we hebben ontwikkeld. Maar het komt voor dat een proces binnen een bedrijf net even anders loopt. Of dat u een extra controle of accordering wilt toevoegen. Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u onze ERP-software volledig naar uw eigen hand. De software vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen.

Ridder iQ ERP-software

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software