RIDDER IQ FINANCIALS VOOR DE MAAKINDUSTRIE.

Ridder iQ Financials is dé financiële basis onder uw ERP systeem. Met dit boekhoudpakket heeft u inzicht in gedetailleerde financiële informatie voor meer grip op uw maakbedrijf.

Ridder iQ Financials

DE FINANCIËLE BASIS ONDER UW ERP

Ridder iQ Financials is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma, speciaal voor de maakindustrie en volledig geïntegreerd met Ridder iQ. Hierdoor worden onder meer volledig automatisch inkoop- en verkoopfacturen geboekt en debiteuren-, crediteuren- en betalingsgegevens uitgewisseld. De gebruiksvriendelijkheid van dit boekhoudpakket zit in de mogelijkheid om het programma volledig naar eigen behoefte in te richten. Bovendien is de software gemakkelijk in gebruik dankzij een intuïtieve gebruikersinterface voor elk apparaat. Zo automatiseert en beheert u uw financiële administratie eenvoudig en overzichtelijk op één plek. 

 
 

Naadloze integratie met Ridder iQ ERP-software

Ridder iQ Financials integreert als boekhoudpakket volledig met uw Ridder iQ ERP-software

Configureerbare financiële dashboards

Stel uw eigen uitgebreide financiële dashboards samen voor een realtime overzicht.

Cloud-based

Ridder iQ Financials is een cloud -based boekhoudpakket. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw financiële gegevens.

Ridder iQ Financials
Ridder iQ Financials

SLIM SAMENWERKEN

Wanneer u werkt met Ridder iQ Financials, werkt u slim samen met uw accountant. Uitwisseling van informatie tussen u en uw accountant vindt namelijk online plaats. Daarnaast hebben u en uw accountant altijd inzicht in u financiële status voor behoud van controle over de organisatie. Uw accountant is daarbij in staat gemakkelijk en snel feedback te leveren op specifieke zaken als kwartaalcontroles, BTW-aangifte en het opstellen van de jaarcijfers en de tussentijdse rapportages.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN RIDDER IQ FINANCIALS

Wilt u efficiënt grip houden op uw boekhouding? Wilt u realtime inzicht in uw financiële status? 

Download de brochure en ontdek de kracht van Ridder iQ Financials.

Ridder iQ Financials