RIDDER IQ SLIM ERP VOOR GROEIENDE MAAKBEDRIJVEN.

Ridder iQ Slim automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen voor de maakindustrie. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

Ridder iQ Slim

DE NIEUWE GENERATIE ERP VOOR MAAKBEDRIJVEN

U bent toe aan een automatiseringsslag binnen uw maakbedrijf, maar uw bedrijfsproces behoeft niet een uitgebreid systeem om deze automatiseringsslag te maken. Of u wilt juist snel en simpel uw bedrijfsproces automatiseren met behulp van een ERP-systeem mét doorgroeimogelijkheden. Maak kennis met Ridder iQ Slim: de vijfde generatie ERP-software van Ridder Data Systems, gebouwd op de nieuwste technologieën. De ERP-systemen van Ridder bundelen ruim 35 jaar praktijkervaring in de maakindustrie. Ridder iQ Slim is dé oplossing voor klantorder gestuurde maakbedrijven tot ca. 25 fte. in de machinebouw, plaatwerk, verspaning en constructie.

Geschikt voor maakbedrijven t/m 25 FTE

Ridder iQ Slim is geschikt voor maakbedrijven tot 25 FTE. en in staat mee te groeien wanneer dat nodig is.

Minder uitgebreid en tóch compleet

Ondanks dat het systeem minder uitgebreid is, beschikt het over een zeer brede basis.

In 5 dagen geïmplementeerd

Doordat onze ERP beschikt over verschillende branchetemplates is het in slechts 5 consultancydagen geïmplementeerd

Ridder iQ Slim
Ridder iQ Slim

MINDER UITGEBREID EN TOCH HEEL COMPLEET

Ook al is Ridder iQ Slim een afgeslankte versie van Ridder iQ, de basis van het pakket blijft zeer compleet. Zo bestaat het systeem bijvoorbeeld uit een basis CRM-pakket, een inkoop- en verkoopadministratie, een urenadministratie, documentbeheer en een geïntegreerde rapportgenerator. Daarnaast kan het ERP-systeem ook aangevuld worden met een aantal optionele, branchespecifieke modules, waarmee dit ERP-pakket ook perfect aansluit op uw bedrijf. U vindt deze additionele modules onderaan de pagina.

RIDDER IQ SLIM MAAKT WERKEN MAKKELIJK

Ridder iQ Slim is de spil binnen uw bedrijfsproces. Alle informatie met betrekking tot offertes, orders, pakbonnen etc. is namelijk te vinden binnen dit ene systeem. Daarnaast voert u binnen het systeem gemakkelijk uw voor- en nacalculaties uit en is het mogelijk stuklijsten te importeren. Informatie komt naar u toe op basis van een rol, functie of specifieke gebruiker binnen uw maakbedrijf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk of er al een koopdeel binnen had moeten zijn of dat uw order onder de gewenste marge dreigt te komen.

Ridder iQ Slim

OVERZICHTELIJK, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN SNEL OPERATIONEEEL

De meeste bedrijven passen naadloos in de standaard van Ridder iQ. Dit dankzij de branchetemplates die we hebben ontwikkeld. Maar het komt voor dat een proces binnen een bedrijf net even anders loopt. Of dat u een extra controle of accordering wilt toevoegen. Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u ons ERP-systeem volledig naar uw eigen hand. Ridder iQ vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Binnen Ridder iQ bepaalt u zelf hoe u een scherm indeelt en wat voor informatie er staat of moet worden ingevoerd. Op bedrijfs-, rol- en zelfs gebruikersniveau.

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software