ÉÉN OPLOSSING VOOR SERVICE EN ONDERHOUD.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle bedrijfsprocessen van maakbedrijven die actief zijn op het gebied van service en onderhoud. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

ERP service

HAAL HET MAXIMALE RESULTAAT UIT SERVICE EN ONDERHOUD

Bij service en onderhoud komt het aan op een goede planning, duidelijke afspraken en efficiënt en zorgvuldig werken. Al deze processen beheert u makkelijk en snel binnen Ridder iQ. Of het nu gaat om ad-hoc service bij storingen, het aanbieden van servicecontracten of het inplannen en uitvoeren van periodiek onderhoud. Ridder iQ stelt gebruikers in staat serviceobjecten simpel te beheren en historie voor elk object op te bouwen. Door te werken met meldcodes is het mogelijk eenvoudig in de voorbereiding materialen en bewerkingen toe te voegen. Met de ‘drag and drop’-planningsfunctionaliteit is inplannen van buitendienstmedewerkers gedaan in een handomdraai.

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Service App voor de buitendienst

Laat uw onderhoudsmonteur werken met de Service App die ook offline te gebruiken is.

ERP service

REALTIME INZICHT IN UW VOLLEDIGE BEDRIJF

Ridder iQ biedt realtime inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Dankzij deze actuele informatie kunt u op elk moment bijsturen. U ontvangt de informatie live op het scherm. U hoeft daar niet meer zelf naar te zoeken en u hoeft geen rapporten meer uit te draaien. De informatie wordt afgestemd op specifieke rollen binnen het bedrijf. Heel handig, want een inkoper wil andere informatie dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

DE RIDDER IQ SERVICE APP

Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat u dit pakket eenvoudig zelf instelt en beheert. U bepaal zelf hoe alle invoerschermen eruitzien en voert alleen in wat u gebruikt. Zo werkt u eenvoudig met kleuren. Dit dankzij de voorwaardelijke opmaak. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? U ziet het direct visueel in Ridder iQ. Van alle informatie uit de database maakt u eenvoudig dashboards met draaitabellen en grafieken. Kortom: Ridder iQ is dus heel overzichtelijk.

Service ERP

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software