Ridder Data Systems is veel meer dan een leverancier van ERP-software. We ondersteunen u graag compleet op het gebied van automatisering. Wat u van ons kunt verwachten? Natuurlijk een gedegen implementatie en duidelijke opleiding, consultancy voor het continu verbeteren van de uw processen en automatisering en klassikale cursussen over het werken met Ridder iQ of Ridder iQ Slim. Niet dat onze modules zo complex zijn, we willen simpelweg dat u het maximale rendement behaalt uit Ridder iQ.

Ridder Consultancy

We dagen u uit om steeds meer rendement te behalen uit Ridder iQ. Maak hiervoor gerust gebruik van de expertise van onze consultants. Als u dit wilt, stellen we samen met u een meerjarenplan op, gericht op continue verbetering van het proces en de automatisering. Onze business consultants begeleiden u bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen en het opleiden van eindgebruikers. Onze technisch consultants realiseren klantspecifieke wensen in Ridder iQ. Ook helpen ze bijvoorbeeld bij de opbouw van rapportages. Onze business intelligence consultants helpen u met het verzamelen en analyseren van data vanuit onze geïntegreerde QlikSense BI-oplossing . Onze financieel consultants adviseren en begeleiden u bij het integreren van de financiële administratie(s). Neem gerust contact op. Wij denken graag mee!

Plan een afspraak met een van onze specialisten

Ridder iQ Consultancy

Ridder iQ Cursussen

Support

Ook na de implementatie (live gang) bieden wij onze klanten altijd de juiste ondersteuning. Er staat een kundige supportafdeling ter beschikking. Op die manier helpen wij u om het maximale uit onze software te halen. Ook hebben wij een online portal ontwikkeld. Via deze portal heeft u een eenvoudig overzicht van de calls die in behandeling zijn met de geplande opleverdatum. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig een nieuwe call aanmaken, onze FAQ raadplegen of de meest actuele versies bekijken.

Direct naar Ridder Portal