Ridder Data Systems is veel meer dan een leverancier van ERP-software. We ondersteunen u graag compleet op het gebied van automatisering. Wat u van ons kunt verwachten? Natuurlijk een gedegen implementatie en duidelijke opleiding. Consultancy voor het continu verbeteren van de uw processen en automatisering. En klassikale cursussen over het werken met Ridder iQ. Niet dat onze modules zo complex zijn, we willen simpelweg dat u het maximale rendement behaalt uit Ridder iQ.

Ridder iQ implementatie en opleiding

U heeft baat bij een efficiënte implementatie met zo min mogelijk procesverstoringen. Dit gebeurt volgens een specifieke implementatiemethode en onder begeleiding van onze business consultant. Hij fungeert tijdens de implementatie als vast aanspreekpunt en begeleidt u ook na live-gang. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project stellen we een projectmanager aan. In het Ridder Implementatie Document (RID) beschrijven we de projectscope, de fasering en de planning. Dit RID fungeert als basis van het project. Afhankelijk van het project analyseren en documenteren we ook de (gewenste) bedrijfsprocessen in een blauwdrukfase en projecteren deze op Ridder iQ. U weet dus vooraf precies hoe we uw bedrijf automatiseren met Ridder iQ.

Na installatie heeft u al een testadministratie beschikbaar. Hierin past u het geleerde direct toe. Onze business consultant neemt alle processen en modules door met de projectgroep en leidt de eindgebruikers op om te werken met Ridder iQ. Onze technisch consultants zorgen voor integraties en klantspecifieke toepassingen, onze financieel consultant begeleidt u bij de financiële aansluiting. De business consultant helpt met het analyseren van gegevens. Nadat een succesvol verloop van de acceptatietest, begeleidt de hij de live-gang. Ook is hij beschikbaar voor nazorg.

Ridder iQ - blauwdrukfase

Ridder iQ Consultancy

Ridder Consultancy

We dagen u uit om steeds meer rendement te behalen uit Ridder iQ. Maak hiervoor gerust gebruik van de expertise van onze consultants. Als u dit wilt, stellen we samen met u een meerjarenplan op, gericht op continue verbetering van het proces en de automatisering. Onze business consultants begeleiden u bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen en het opleiden van eindgebruikers. Onze technisch consultants realiseren klantspecifieke wensen in Ridder iQ. Ook helpen ze bijvoorbeeld bij de opbouw van rapportages. Onze business intelligence consultants helpen u met het verzamelen en analyseren van data vanuit onze geïntegreerde QlikSense BI-oplossing . Onze financieel consultants adviseren en begeleiden u bij het integreren van de financiële administratie(s). Neem gerust contact op. Wij denken graag mee!

Plan een afspraak met een van onze specialisten

Ridder iQ Cursussen

Na implementatie is het belangrijk dat alle eindgebruikers in uw bedrijf leren hoe ze werken met dit Ridder iQ. Tijdens onze algemene gebruikerscursus leert u in één dag hoe u Ridder iQ naar hun hand zet. Daarnaast bieden we vervolgcursussen per onderdeel dat van toepassing is op uw functie. Zoals de tweedaagse cursus Ridder iQ Werkvoorbereiding. U leert meer over de opbouw van artikelen, de bewerkingen en het uitbesteed werk.

Meer weten over het werken met voorraad binnen Ridder iQ? Dat leert u in de cursus Ridder iQ Voorraad- en Inkoopadministratie. Deze gaat over voorraadinstellingen, behoeftes, magazijnoverboekingen, inkoopoffertes- en orders en goederenontvangsten. Wilt u leren hoe u in Ridder iQ zelf rapporten, grafieken en gecalculeerde kolommen maakt? Volg dan de cursus Ridder iQ Rapport Generator (2 dagen) of de cursus Ridder iQ Gecalculeerde & Grafieken (1 dag). We gaan dan dieper in op de Ridder iQ database.

De cursussen vinden plaats in onze compleet ingerichte leslokalen in Harderwijk en Zele (B).

Actueel cursusaanbod

Ridder iQ - Cursus inkoop

Onze supportafdeling

Ook na de implementatie (live gang) bieden wij onze klanten altijd de juiste ondersteuning. Er staat een kundige supportafdeling ter beschikking. Op die manier helpen wij u om het maximale uit onze software te halen. Ook hebben wij een online portal ontwikkeld. Via deze portal heeft u een eenvoudig overzicht van de calls die in behandeling zijn met de geplande opleverdatum. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig een nieuwe call aanmaken, onze FAQ raadplegen of de meest actuele versies bekijken.

Direct naar onze portal