TRIVEST INSIGHT VOOR MAAKBEDRIJVEN.

Dé Business Intelligence tool die maakbedrijven ondersteunt in het opslaan, analyseren en visualiseren van data. Download de brochure en ontdek wat Trivest Insight voor uw kan betekenen.

HAAL ALLES UIT UW DATA

De inzet van Big data biedt maakbedrijven ongekende mogelijkheden en inzichten die anders niet voor handen zijn. Met Big Data zijn bedrijven namelijk in staat een verbetering van processen, verlaging van kosten, inzicht in potentiële omzetkansen en verhoging van winstmarges te realiseren. Voor bedrijven die gebruikmaken van ERP-software is de inzet en het succes van Big Data met de komst van Trivest Insight binnen handbereik. Trivest Insight is dé oplossing waarmee bedrijven grote hoeveelheden data kunnen opslaan, analyseren en visualiseren om op basis van feitelijke informatie de juiste beslissingen te nemen.

Maak juiste keuzes op basis van feiten

Maak altijd de juiste keuzes op basis van historische en realtime data. 

Verbeter uw processen

Ontdek waar uw processen geoptimaliseerd kunnen worden voor een beter resultaat.

Verhoog uw omzet

Werk efficiënter en verhoog uw marges. Zo bent u in staat meer omzet te realiseren.

Trivest Insight

MEER DAN BUSINESS INTELLIGENCE

Naast ERP-software maken veel bedrijven inmiddels al gebruik van een Business Intelligence (BI) tool. Trivest Insight biedt aanvullende functionaliteiten bovenop de BI-tools waardoor bedrijven nog krachtigere analyses kunnen maken. Dit is mogelijk doordat Trivest Insight informatie uit verschillende databronnen combineert en data vastlegt met tijdsindicatie (historische data). Zo bent u in staat de veranderingen die zich hebben voorgedaan te analyseren en inzage te krijgen in het verloop van belangrijke KPI’s. 

WILT U MEER INZICHTEN UIT UW DATA HALEN?

Met Trivest Insight weet u op elk gewenst moment hoe uw maakbedrijf ervoor staat!

Download onze brochure en ontdek alles over Trivest Insight!

Trivest Insight