ÉÉN OPLOSSING VOOR VERSPANING.

Ridder iQ automatiseert en digitaliseert alle verspanende bedrijfsprocessen. Zo werk je efficiënt, foutloos én kostenbesparend. 

HAAL HET MAXIMALE RESULTAAT

In de verspaningsbranche gaat het om precisie, kwaliteit snelheid en efficiency. ERP speelt daar een belangrijke rol in om leverbetrouwbaarheid en winstgevendheid te waarborgen. Ridder iQ is een krachtig en flexibel ERP-systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de verspanende industrie. Met Ridder iQ calculeer je snel en eenvoudig, eventueel gebaseerd op eerder geproduceerd werk. Inkopen of financiële afwikkeling automatiseren? Ridder iQ beschikt over directe integraties met bijvoorbeeld MCB. Omdat het systeem over een erg brede basis beschikt, sluit het naadloos aan op verspanende bedrijfsprocessen. Daarnaast is Ridder iQ aan te vullen met branchespecifieke modules, zodat ieder verspanend bedrijf het maximale resultaat kan behalen.

Ontdek alle branchespecifieke modules >>

Realtime data

Aansturen op basis van realtime informatie, zodat snel schakelen mogelijk is.

Foutloos werken

Dubbele invoer van gegevens is verleden tijd. Zo wordt de foutkans verlaagd.

Verspaners helpen groeien

Met de ERP van Ridder zijn verspaners in staat een hoger resultaat te halen met dezelfde capaciteit.

REALTIME INZICHT IN RESOURCES, CAPACITEIT EN PLANNING

Ridder iQ biedt realtime inzicht in resources, materiaalbehoeften, capaciteit en planning. Op basis van actuele gegevens ben je zo in staat op elk gewenst moment de organisatie bij te sturen waar nodig. Het mooie daarbij is dat informatie altijd live naar je toekomt. Dit betekent dat het zoeken naar informatie en het samenstellen en uitdraaien van rapporten verleden tijd is. Deze informatie is altijd afgestemd op de rol van de gebruiker binnen de organisatie. Een inkoper heeft ten slotte een andere informatiebehoefte dan een werkvoorbereider.

IS UW MAAKBEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Is uw maakbedrijf klaar voor de volgende stap? Wilt u efficiënt, foutloos en kostenbesparend werken?

Download onze brochure en ontdek alles over Ridder iQ!

Ridder iQ ERP-software